Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 I HATE KAU LH !!
             :)Assalamualaikum(:
          
                Ada sorang perempuan ni . Nak kata cantik tak pulak . Nak kata buruk tak pulak . Boleh tahan larh daripada aku ! OMAGOSH ! Dia ni kulit dia warna coklat+manis = hitam . Haha ! aku tak ada lah nak mengutuk ke apa ! dia ni tak ada lah sama tinggi . dia lagi tinggi kout . dia ni poyo HOT !! Kengkawan dia semua tetinggi . Cerdik-cerdik lak turh . Malu aku . Tapi kawan aku lagi pandai kout . Kalau dalam kelas aku paling benci dengan dia ! LOL :P . Dia ni dah lah tak ada lah aku nak kata aku paling pandai . Tapi ada lah jugak kategori budak CERDIK !! haha ! perah santan pulak ! peer ! Dia ni tak 'cerdik' macam aku ! Haha jahat aku !Dia ni ada lah jawatan dia . Jawatan tak ada lah tinggi sangat . Tinggi lagi aku nya jawatan . Biasa aku kan BOSS !! kaliyh ! Dia ni juga suka menggedik dalam kelas . OMAGOSH ! tak dapat aku bayang kan .. and dia ni suke mengorat / menggoda / menggedik /and banyak lagi . And kau suka senyum - senyum biawak kat budak laki kat kelas aku !! MENYAMPAH AKU ! :p . Dia ni lagi suka sangat edit pic yang sama . Baik tak payah . Membazir masa aja weyh !Baik baca buku sikit . Tengok macam aku alim / rajin / berdikari / baik hati and semua yang berfaedah sikit . peer ! kau tu nak UPSR ! LOL :P Kau tu juga dah lah kurang cerdik . pergi belajar lah weyh !

Korang nak tahu tak dia ni bila aku cakap apa apa yang kelakar arn dia gelak ! purr .. Dah lah aku pun penat nah  taip semate mate pasal dia ! OMAGOSH ! tercabut tangan aku ! Pergi MAMPOS  sama dia lah ! Dah lah baik aku tidor ! peer ! fuuw ! peer ! fuuw ! ZZZZZZZZZZZZ .....

         :) Bye . Assalamualaikum .(:
"I HATE KAU LH !!" was Posted On: Saturday, July 9, 2011 @7:02 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ