Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 My Hotstuff
(: Assalamualaikum :)






 Hi , Hell-o . Everyone sehatt ? Jyyeayyh . Aku sehatt hari nie, and sebab itulah aku update blog aku nihh . Kalau tak, sampai bile2 aku tak bukak kan . Dah lapok dah aku baru nak guna . Lembing , Lembap + Loading . Itu kau . Aku tak de dalam senarai , Oukk . Kau marah ? Kesahh pulak aku . Kau bkan member aku . :P . Aku tak heran . Nak nangis, nangis ahh . Tak marah . Aku lagi more suka . Hakhak . Gurau je ahh . Nanti kalau kau nangis walawehh . Bagi tahu mak kau . Aku cakap aku gurau . Memey ahh . Sumpah aku kate kalau kau nangis kau gedik , manja . Orang tak suka kau . Aku pun menyampah orang menangis . K . Kau marah lagi . Tak kesahh . Marah . Kau hentak kpale kau kat laptop biar pecah . Mak kau marah . Aku tak tahu . Tak de dlam senarai . 




Nihh, Ketua Karo. Ketua Hotstuff aku . Dia omeyy . Her's name , Nureen Nadhira binti Suhaimi, Sweet 13teen, SMK Seri Pagi . 



Kauorang mak Ayam , bese letteww . Ayat sape ? Apahal kau sibuk je dari tadi . Jangan nak sibuk sangat lahh kan . Kau marah Face lahh . Ape ? Bukan Face to Face , syg oihh . Facebook . Loading bese letteww . Heheh . Ade ? Ade ke ? Ade kau kesahh . Itu kau kate . Aku tak penah berkate2 begitu . Budak bahek . Ek eh . Anak ayam besse letteww . 




Jyeayyh . Nur Shafinas binti Aksah,Sweet 13teen,SMK Seri Pagi . Dia pun Omeyy ugak . 




 Nak usya .Usya ahh . Add lahh dia, Ohh Ienas . Namo eahh . I love You like A love song . Aku dari tadi gelibak . Cha Ching Ba Bling . Someone like you . Aku gila . Jangan dekat aku sumpah kau, nak ? Kau marah ? Tak ? Aku suka . Kau bahek . Aku minat kau . Sayang lahh kata kan . Jueeaynh . 



Lantak ahh orang nak kata ape . Janji aku, ienas , nuryn karo terlampau . Hahaha . Gurau lagi lahh . Banyak lagi . Nak tengok tahun depan . K . Kbaiyy .  Kau comel like ikitt . Att Facebook . :) Thanks . 




She's Beautiful . Siti Nurdiyana binti Mohd Pauzi , 13 teen , Smk Seri Pagi . Dia baik . :)



Nak usya . Ek ehh , No wayy . Tak de makne nye dia nak kau je . Kau bukan handsome pun . Aku lagi handsome dari kau .


She's cute . Nurul Alis binti Badrul Hisam , 13teen , SMK Seri Pagi . Dia Omeyy :)




She's pretty . Nurul Affini binti Rostam  , 13teen , SMK Seri Pagi . Dia cantik :)



Heyy . Diorang Omeyy . Kau hado ? Nyahh dari sinee . Bla2 . Tak kisahh . Aku kejam aku tahu . :) Kbaiy .




(: Assalamualaikum :)
"My Hotstuff" was Posted On: Sunday, February 19, 2012 @7:16 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ