Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Everything :*
Assalamualaikum :)

Heee, harini post balik cerita haritu sebab .... hmm, ada sebab dia lah kenn :3 Okay, kita dahtaknak fikir cerita yang dah lepas kennnnnn ! LALALALALALALALA ~ ~

Okay, tersebut lah kisah seorang puteri .... Eh, kejap2. Kauorang tahu tak harini jati nak cerita pasal siapa? Haha, kita lupa nak bagitahu ;) Semuanya pasal kawan dan sahabat. Tak kira lah dia lelaki? Perempuan? Lembut? Kental? Lembik? Lembab? and AUWWWW? Hahaha, oupsss :O

Hahaha, tapi yang pastinya I ni kan? Ececehh, I gitu kau -.- Heehh. Tapi yang pastinya kawan2 jati ada lelaki , perempuan and ada jugak yang lembik sedikit. hahaha, pempaham jelahhh.


DIANA? NANA? YANA? POJIE COMEL? MOKSS?



Nak nama sebenar dia? Takpayahlah, sebok je nak :P Okay, https://twitter.com/DiyanaPauzi . Hahaha silap2 . Ini twitter dia. Dahlahh, tetahu koranglah nak carik nama dia. Kejap2, nak puji dia. Diana Comel , hidung macam burung kakak tua tapi still lagi comel , dia baik ! dia baik ! :* <3 Dahlah, pujii orang lain pulak lah. Takkan nak puji dia je , tak ada masa. Errrr -.- Hahaha, jkjkjk. Btw sayang kau Mokks :'D
 
 

FINI? FINOTT? APINI? PINI? DORA EXPLORER? >.<
 
 
 
Dia ex-wife Cikgu Faizal ;) Auwww :* Hahaha, nak tahu kenapa dah jadi ex? Macam ni cerita dia. Cikgu Faizal kan ada buat latihan angklung, fini ni malas nak masuk. Cikgu Faizal pun paksa punya paksa punya paksa, fini pun dah tension. Terus mintak cerai. Hahahahaha, amek kau ! Tu yang kau nak kan? Tibehhh xD Tu je cite dia. Alahh rilekk. Nanti fini berlembut hati lah tu mintak getback :* Fuyooooo ~ Hahahaha, https://twitter.com/NurulAffini . Nahh link twitter dia. Pepandai lah tengok siapa dia kay? Okay, fini comel :* Sayang dia <3
 
 ALIS? LIS? ALISH? BADUT ACHHOO?
 
 
 
Cheetahhhhhhh ! :O Hahahaha, jahat wey zack. Sebenarnya aku rindu kau wehh :'D 1minggu kot tak jumpa kau. Mesti kau dah tembam macam fini :') Hahaha, ayang awok angat aww <3 https://twitter.com/NurulAlisH , Amekk ahh twitter dia. Dia hot tau, awww panas maknyahh disini :* Lols, gelabah. Okay, alish tembam :*
 
 
HANA? HANAHH? PAHANA? ANA RAJALI?
 
 

 
Gambar kecik? Hmm, sorry :') Dia Comel-mel, Dia baik, Dia garang dan Dia manis orangnya :* Serious, taknak kehilangan dia. Taknak dia pergi jauh-jauh. Nanti kite rindu awak , Hana :'( Hmm, aku sayangkau :'* <3
 
 
TASHA? TOCET? SYET? ACHA RAJAK?
 
 
 
Dia Comel, pipi macam telur ;') Dia baik, dia mengada, senyuman dia manis :'D Seronok dapat berkawan dgn dia, happy je xD Jealous dengan dia sebab dia tinggi macam tiang, keding macam papan. Oupss :P Hihi, sayang tachaa banyak2 :* <3
 
 
ADLYN? JUON? ALYN? JUONN OFF?
 
 
 
Maafkan saya, gambar kecil pulak :'D Hmm, adlyn omey-omey, dia blurrr, dari belakang dia mcm budak-2 means Comel lah :* Aku rindu nak gossip dgn kau :') hahaha, sayangkau lah omokk :'* <3
 
TAJUL? JOE?
 
 
EH, mana satu tajul? Hahaha, belakang tulah. Sorry sebab amek gambar ni, takut family waa tau ahh, sorry biyy :') Btw tajul handsome, lesung pipit dia comel, dia tinggi *sangat*, dia baik, dia bakal jadi suami yang solehah (EH) :* Hahaha ;') 9/05/2013 <-- Tarikh apa ni? Lols -,- Ekkk, ann* lerr. Haihh. Sayang kau Izzue Islam :* Ehh? Hahaha, silap. Sayang Tajul angat-angat aww :* <3
 
 
Okay, tu jeee :') Lagi satu, saya nak kata. Saya sangat kau --' Hahaha, aku nak kata. Takpayah lah nak beraku-kau kan? Lols. Zati nak kata zati taknak kehilangan korang, zati sayang korang much much. Tak ada orang lain pun yang boleh gantikan korang okay?
 
Sayang much :* Muakkkk muakk. Hahaha, zaman myspace dulu lerr -.- hahaha. boiyeee <3


"Everything :*" was Posted On: Sunday, June 2, 2013 @2:24 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ