Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Si Dia yg aku Cinta
(: Assalamualaikum :)

Hell-o . Hai . Mesti korang pelik nape Izzati tulis Tittle post nihh macam tuh . Manusia atau haiwan ? Mesti lah manusia kan . Tak kan lah haiwan . Sampai lagu blog Izzati pon lagu  Marry You . Aku org yg pertama nmpak dia aku rase macam nak terjelepok je kat kantin sekolah tu . Muka macam Justin Bieber  Dengan rambut perangnya  ,  Tahi lalat nya , Muka putih nya . Auwww ! Rase macam aku nak ambik autograf dia . But aku ade perasaan malu aku terhadap dia . Cover ahh sikit . Aku kaum Hawa . Dia kaum Adam . Kaum Hawa adalah kaum yg sopan , berbudi bahasa . nanti pulak dia kata aku tak tahu malu . Dia budak sekolah China rasenye . Hari tu dia ckap China ngan budak China tuh . Budak2 nihh sume panggil dia JB . Hari tu aku kate aku berminat kat dia . Pastu dia tanya aku , Aku suka dia atau tak ? But aku kata tanya dia dulu . Dia ckap 'L A D I E S  F I R S T' ! Ber B I konon . Aku poun buley lahh .What Ever ? Itu Bi jugak kan . Izzati bukan nak menyakit kan hati org ke ape tapi hnye nak luah kan je , yg skolah Izzati ade budak Justin Bieber . He's Mine . Nama Dia ' M U H D  A P R I L  S A F I Q' . Name poun dah macam org putih . Btw sume kate dia comel . Ouhh no ! Dia aku punya . Dia yg aku cinta . Tak mahu org lain ambik dia . !

Muka dia macam ni la jugak . Iras iras kembar dia . Aku dtg sini nak kate aku suke dia ke ? Ouhh Yeayyh ! Memey ar ! Tak kan aku tak suke muka Justin Bieber . Balak aku tu . Just say I Do . Haey Baby , I Think Wanna Marry You . Kalau kauorg nak ambik tak de makne nye dehh . Dia tak suke kau . Dia suke aku je . jangan nak perasan sangat lahh kan . Oukk lahh . Aku tak nak gadouh ngan korang sampai 2067 nanti poun tah abih agih . So ! Kita mulakan dengan yg baik . Aku pilih April kau pilih May . Ouk . Dah penat lahh nak melayan kauorg membaca . Kita nak gi sekolah . Kbaiy . Muah . I willl Miss You My Justin Bieber . ! Aku Selena Gomez dia Justin Bieber . Sayang kauorg yg bace ni . :*

(: Assalamualaikum :)



Dia senyum , Dia Comel :)

(: Assalamualaikum :)


Hell-o . Yes .  Ni lahh peluang izzati nak pulun habis2 nihh . Hihhiww . Mesti kauorg dahh tahu sape kan . Nama penuh dia Shahrizal Jaszle Jasmin . Sedap kan . Aku tahu kau jealous . :) Dia tak delahh Handsome sgt macam kauorg . Aku tahu dia tak handsome but jgn memperlekehhkan dia . :) Hihhiww . Nanti izzati nak tengok sgt filem Azura . Bukan nak tengok jalan cerita dia but org dia . Huhh , Suka sangat . Kalau lahh dapat tengok dia depan2 , wuishh . boleh mati aku . :) Neelofa and Shahz Jaszle . Sorang cantik and handsome , bagi izzati bukan kauorg . Biar lantak kauorg suka dia ke tak . Ape aku kesah . Ni antara aku dgan dia . Hekhekk . :) Smile Please . :)


Bagi aku dia kacak and segak . Dia lahh 'MR. RIGHT SELEBRITI' aku . :) Tak de yang lain . Kau fikir kau layak nak jadi pendamping aku . Sape nak jadi MR. RIGHT aku , ikut gaya SHAHZ JASZLE . Fikir2 kanlah . Dan renung2 kan lahh . Selamat Beramal . :) Aku Fanatic sangat ngan dia . Yes aku tahu . But tak de sampai aku termimpi mimpi dia dehh . Lebih siyeh . 


Handsome kan . Aku cakap kauorg tak caye . jangan kau fikir aku suka kauorg . Soryy tak berminat . :) Aku minat dia . He's in my heart . :) Aku berangan dia suka aku . Ahh . Kalau lahh angan2 aku tu menjadi kenyataan . Errmm . Kauorg tak perlu jealous . Just see .  Tak perlu jealous2 . Kan ?

Mata dia nice . Auww . Hihhiww . 'SHAHZ JASZLE' aku suka kau . . Kau kesah . Karhh . Dia yg aku cinta . Kauorg tak de dlam senarai . Oukk. Kbaiy . Thanks Bace . Saye akan hargai :) Thanks . SHAHRIZAL JASZLE . ♥ · Post   

(: Assalamualaikum :)



"Si Dia yg aku Cinta" was Posted On: Thursday, January 19, 2012 @7:55 PM | 2 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ