Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Hidup ? Tak pernah bahagia :')
Assalamualaikum :)


Hai , kita dah tak sabar nak raya . Hm , tapi raya tak kan gembira kalau kita beraya dekat rumah . Orang semua beraya dekat kampung tapi kita dekat rumah . Semua orang akan sedih punya lah kan ? Hahaha , okay faham . Tapi sekarang kita bukan nak cerita pasal tu :)


Hm , sekarang aku nak cerita pasal diri aku , but orang kata Private ^^ Tp bg aku , Private ke tak ke , peduli apa aku . Kan3 :) Kidding , its truly , one time aku ambik kisah tapi hari ni tak pulak . Maybe hari ni aku Feeling sikit kot :) Ye lahh .




Nak tahu tak ? Tak ada siapa yg sayang kan aku , apa salah aku ? Cakap sikit ? Nak tahu jugak , apa dosa aku kat korang kan3 . :')



Hm , okay lahh , aku berani cakap , Aku lebih sayang kan diri aku daripada orang lain , Aku Sayang Aku :)




Hm , itu untuk aku saja , k . Hati aku tak ada yang terbuka untuk sesiapa pun , Percaya lahh .

Hidup aku penuh dengan dugaan yg datang , orang tak puas hati dengan aku . Forwhat , haa ? Kepala aku bercampur-baur dengan perangai orang , ada yang mengutuk , menghina lah . Tapi yang betul nya , dah nak Raya dah ni . Baik kita bermaaf-maafan kan ? Kan lebih afdal . Dapat pahala . :) Jumm lah , rebut pahala :) Tak nak tak pe :) Ohh , okay , sampai sini saja , okay :) Harap kauorang baca isi hati Izzati lagi , okay , :)



Assalamualaikum :)



"Hidup ? Tak pernah bahagia :')" was Posted On: Friday, August 10, 2012 @8:34 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ