Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Jangan Sakiti Dia
(: Assalamualaikum :)




Hai , Hell-o . Sorry hari ini mood tak baekk punya . So jangan kacau aku . aku pelik dengan sorang budak ni . aku ade post pasal dia , and then dia tetibehh kate aku coup ngan dia . Eahh , What That F*** ! ! Mule2 aku jumpa kau aku jatuhh cinta , but Now ! Gugur jiwa .! Heyy2 , aku tak nak lahh , Hoiyy ! Kurang diajar . 








Heyy2 ! Ni bukan sakit perut tau ! Ni pemikiran serabut . ! Aku pening . Tolong jangan serabutkan lagi , kepala hotak aku ni . Tolong ... Aoku tak sanggup . Huiyy2 , Justin Bieber Hoi ! Tolong jangan buat dia sakit . Kalau kau sayang aku jangan buat dia sakit hati dia . 


Dia dahh marahh aku . Dia kata dia orang kedua dlam hati aku . Kau nak tahu siapa orang first tu ? Hahah . Kau nak tahu sangat kan . Ianya kau !!! Kau suka lahh tu . Hehh noway lahh , aku nak letak muke kau tu kat hati aku nihh . Errr -' Pleasee .








Dulu aku suka kau , kau benci aku . Now . Aku benci kau , kau suke aku . Huhh . Rimas . Mirul , kau kate aku meses kau and then kau kate aku tak suke kau . Pastu aku coup ngann budak APPLE tu . ! Eahh . Aku nampak muke kau Serius gile . Tak kan lahh dia tipu . Ouhh , no! Aku tak penahh buat macam tuhh . 


Tunggu dulu lha, mirul ! Jangan lha percaye ckap dia . Dia pemBongak . Ape yang dia cakap dari mulut dia sume takk betuulll . Caye ckap Izatie (Y) , mirul . Nanti kitee sound dia cukup2 . Dia pikir dia Omeyy aku takut ? Tak gertak lahh weyy !


Dahh lahh . Aku serabut . Hehh korang thanks bace , and Like . :) Akan hargai . Sepanjang masa , hari , hayat . Kbaiy -==-








(: Assalamualaikum :)





















"Jangan Sakiti Dia" was Posted On: Wednesday, February 29, 2012 @5:24 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ