Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Hang Out :)


(: Assalamualaikum:)




Hi , I'm Izzati Sharif . Kenal kan ? Haa , Bagus . Lagi senang aku nak post Tittle ni . Kayy . Hahah . Tahu tu . Peace . Sebenarnye selama aku keluar ni , aku tipu mak aku . Aku selalu kata yg rumah Alis ade Kenduri lahh , nak buat study Group lahh . Banyak sangat alasan yang aku kasi kat mak aku , ade sampai hari tu balik time maghrib . Hahaha , sebab aku malas sangat nak balik . Kalau dekat boleh lahh lagi . Ini siap lintas jalan lagi . Tu yang takut tu WOOO !! Harap tk terjadi lagi lepas ni kayy . :)




Hai , yg bertudung Polka Dot hitam tu SITI NURDIYANA . Yang tengah2 tu SHAHRUL HELMY dan boleh jugak panggil TONGGEK . Dia Famous ? Boleh lahh . Dia Famous , Awek dia punn Famous . Tk caye . Cari nama TYQAH GENERAL . Jumpa punya lahh .



Wehh , Shahrol kau selalu kata aku Comel kan ? Hahaha , Thanks . Kau punn lahh . :D Jangan risau aku selalu puji kau , Kayy . :) okay , Kau Comel :) Dahh lahh , nanti kau kembang .




Peace :) Haa , ni baru Comel :) Aku jer . Hahah . Dua2 tk comel . Kayy2 . Aku duduk rapat dengan dia ? Friend tk pelahh kan , Shahrol ! Sape2 yang nak marah tu simpan je lahh , lagi punn kitaorang tk ade ape2 ikatan punn . Kawan dan sahabat . Cukup lahh .





Dia atau aku lagi rapat ? Hahaha , tahu lahh tukan . Kayy . Tk yah cita pasal rapat2 ni . Dah bosan dah ni , kayyy . 

Mc Donald is my Home . Yeahh ! Tak caye ? Cium Jubur aku dulu baru Caye kan ? Hahaha , kalau tak bau punn dah faham dah . Dah lama dah faham kan . :) 


Surry , Gambar ni kurang jelas . :) Walau ape pun situasi korang Comel :) Comel lahh jugak . AMIROL AZMI  dengan AMIR SYAZWAN , nice ya . :) 



Kauorang Comel lahh . Aku je spoiled tengah tu . Muka macam nak rase kaki je . 
Ohh okay lahh . Karaoke time . Jap2 . Bukan K-Box tau . CITY IDOL . 

Kitaorang selalu nyanyi kat situ . Tk ade tempat lain . Abang tu pun dah kenal kitaorang and siap mintak num lagi . Hahaha , abang gemuk tu yang mintak kat Diana . Bukan yang kurus and  handsome tu . Yang kurus tu aku punya kayy .
Orang lain tk bulehh ambek . :)

Okayy lahh , nak tutup . Kbai . Bace lagi tau nanti orang post banyak2 . :) Love you . :)



(: Assalamualaikum :)
"Hang Out :)" was Posted On: Wednesday, June 20, 2012 @8:31 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ