Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 KAU yang terindah :')

Hi , Assalamualaikum semua . Kita dah lama tak update blog kita dah lama tak update blog , budak sekolah belambak kerja sekolah . Okay2 , fokus Izzati :) Dekat sekolah , kita ada kenal sorang budak nie . Walaupun dia tak sehandsome , sesweet , sechomel and sekelakar bagi kauorang semua . Tapi bagi kita dialah , Handsome , Sweet , Chomel , Kelakar dan Segalanya .



Hati dia sekarang di dalam hati kita , kalau boleh setiap detik kita tengok nama dia . Ahmad Fahrul Azim bin Mohd Isa . Chomel kan nama dia , macam orang dia . Hahaha , sayang , jangan kembang ek ? :D Kita dengan dia dah sebulan baru , 21 / 8 / 2012 kami bersama . Alhamdulillah , terima kasih YA ALLAH kerana mengekalkan hubungan kami .



Kekal kan lah hubungan kami bagai mana hubungan Adam dan Hawa , Ya Allah . Sayangi lah hubungan kami , Ya Tuhan . Aku menyayangi nya seikhlas-ikhlas hati ini .Walaupun kami tak text , tak dengar khabar masing-masing .Ya Allah , aku mohon padamu lindungi lah hubungan ini .



Kita harap sangat Arul jadi pendamping hidup kita , ye Sayang ? Haa , kita ada syarat untuk You .



Jangan ada nama SKANDAL di hati you , jadikan diri saya orang yang-I dalam hati awak , saya hanya sayang Fahrul yang kini bukan akan datang , Okay ? Terima Kasih , semua :) Btw , sorry Post sikit , Idea dah Hilang :D




Ending :) :)
"KAU yang terindah :')" was Posted On: Monday, September 24, 2012 @7:50 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ