Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Selamat Hari Lahir ♥ 29.06.1999 ♥
Assalamualaikum :)


Haa, ni izzati ni. Dah lupa? Hahaha, tak lawak pun sebenarnya -.- K k. Haaaa ! 29.06.13 ♥ Ingat tak birthday siapa? Uhuks uhuks, my birthday laaaaa :') Sebenarnya zati bersyukur sangat-2 sebab Allah masih panjangkan umur zati ni. Izzati dah 14tahun dahhhhh ! Yeayyyy :* Hahaha, yelah. Mana tak sukanya, kalau tengok cerita orang puteh je mesti mak dgn ayah kata, 'Eh biy, kau bawah umur lagi. Belum 14 lagi, pegi tidur pegi tidur !'. Hahaha, mak dgn ayah suka kata mcm tu xD


Yessss, sekarang ni dah 14tahun dah. Mesti mak dgn ayah tak cakap benda tu lagi. Alhamdulillah :) Tahun ni walaupun sambut time hari Sabtu, it'sokay. Still lagi seronok, happy, awesome and else lahh. Yelah, mana taknya. Firstly, pukul 12.am, tepat kot weyyy. Hahaha, alis anak badut hisam tu wish macam ni --> ' Babe happy birthday darl<3 panjang umur murah rezeki kay.:* I<3you kawan. Comel cntik mengada manja gila gila kuat merajuk sweet kaulah orangnya. Okay bye. '. Hahaha, terharu gila baca :') Terima kasih lissss tembamm :) Hihihi sayang awak ♥


Pukul 12.19a.m , Diana bambam ni pulak yang kasik msg. Hee, dia bagi --> ' Happy birthday jajatiti:* smoga pnjng umur& dmurahkn rzki. Enjoy your day wak. Iloveyou;) ' Hehe, sweet tak? Hahaha, lol. Btw sorry ya Diana sebab takreply msg awak, time tu kita mamai gila. Tak sure nak reply ke tak sebab nanti takut tertype lain pulak karang. Hmm sorry yaa? :* Thankyouuu ♥


Hee, and now pukul 12.24a.m , Tajul gedik ni pun wish jugak. Ni pun dia lupa birthday zati, hahaha :'D Dia bagi --> ' Owh lupe, sry2.. Biyy igtkn blom pkol 12 lgi.. HAPPY BIRTHDAY BAMBAM! mmmuuahhhh! Itu kire hdiah dari biyy la.. Ok?? Lgi skli, mmmuaaahh!! Hehe ;) :* '. Thankyou biyy, walaupun biyy asyik lupa je. Hahaha, ok Iloveyou ♥


Affini Roshtam ni puunn wish jugak ;) Hihihi, dia bagi --> ' Awak wak, Happy Birthday :* awak dah 14 tahun dah. May Allah bless you for the rest of your life :) '. Yaa, terimakasih wak sebab wish :') Aminnnn <3 Saya sayang awak wak ♥


And pagi-2, zati bangun and tengok dekat phone. Zati tengok ada onemessage. Bukak-2 je --> ' #happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday to izzati comel, happy birthday to you..#..hihi.. :)'. From : Abg Riduwan <3. Heee, thankyou bang sebab buat zati pagi-2 tu ceria, tersenyum. One more, kalau abg text zati ke apa ke, mesti zati excited. Walaupun abg just reply pendek-2. Zati pun taktahu kenapa bang. Hee, much loveyou my brother ♥


Petang hari sabtu tu, zati pergi karaoke dgn Diana, Affini, Alis, Tajul dgn Haziq. Yess, time tu memang seronok sangat. Menjerit-2 weyyy :* Hahaha, rindu nak buat perangai gila-2 dulu :') Yelah, seumur hidup zati takpernah ada kawan yg sanggup sabar dgn zati ni. Kan-kan? :) Hmm. Lepas je balik dari karaoke tu suara dah takada. Hahaha. And pegilah masuk toilet, baru nak keluar. Mak tengah pegang kek, ayah pulak nampak zati, dia tersenyum. Zati pun buat muka terkejut, lepastu mak kata, 'Haa, happy birthday. Ni ha ayah pergi kedai tadi, belikan kek untuk anak dia. Yelah anak dia pemaleh bona, tu yang dia beli. hahaha :)'. Yeee, mak & ayah. Terimakasih sangat-2. Kite tak perlukan semua hadiah tu. Kite nak kasih sayang dari mak dgn ayah, tu pun dah cukup dah. Tu pun kasih sayang mak dgn ayah kasik, kite tak pandai nak jaga. Mak, ayah terimakasih sangat-2 ♥ Kite sayang mak dgn ayah sampai bila-2 tau ♥ Iloveyou ♥ Hee, tu jelah. Bye, Assalamualaikum :)
"Selamat Hari Lahir ♥ 29.06.1999 ♥" was Posted On: Monday, July 8, 2013 @8:17 PM | 0 lovely comments

« Older posts

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ